Avís legal

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE) a continuació es detallen les dades identificatives de l’empresa:

Nom de l’empresa:
Raó social: OPERADORS QUILÒMETRE ZERO, S.L.
NIF: B67073288
Adreça: C/ ALEMANYA, 33 5B 1r – 08700 – IGUALADA – BARCELONA

FINALITAT DEL LLOC WEB.
La finalitat del lloc web és la presència web corporativa de la societat OPERADORS QUILÒMETRE ZERO, S.L. (operadors.cat).
El present avís legal (d’ara endavant, “Avís Legal”) regula l’ús del lloc web https://www.operadors.cat

LEGISLACIÓ.
Amb caràcter general les relacions entre operadors.cat i els Usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles.


ÚS I ACCÉS D’USUARIS.
L’Usuari queda informat, i accepta, que l’accés a la present web no suposa, de cap manera, l’inici d’una relació comercial amb OPERADORS QUILÒMETRE ZERO, S.L. o qualsevol de les seves delegacions.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL.
Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de OPERADORS QUILÒMETRE ZERO, S.L. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni citant les fonts, excepte amb el consentiment per escrit de OPERADORS QUILÒMETRE ZERO, S.L..

CONTINGUT DE LA WEB I ENLLAÇOS (LINKS).
OPERADORS QUILÒMETRE ZERO, S.L. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l’accés a aquesta informació a certs usuaris.
OPERADORS QUILÒMETRE ZERO, S.L. () no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per “links” o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de OPERADORS QUILÒMETRE ZERO, S.L. (). La presència de “links” o enllaços a les pàgines web de OPERADORS QUILÒMETRE ZERO, S.L. () té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

POLÍTICA DE COOKIES:
Podeu accedir a la nostra política de cookies a través de la plana web on es detalla la nostra política de privacitat: https://www.operadors.cat/politica-de-privacitat